Kúpiť hrazdy a bradlá – e-shop

Sprievodca výberom
hrázd


Hrazdy a bradlá  >  Hrazda a bradlá recenzie, recenzie hrázd

Hrazda a bradlá - recenzie zákazníkov

Vyberte si hrazdu podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Hrazdy a bradlá:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Bradlá 4 v 1 inSPORTline RK4201

s tymto zariadenim som nadmieru spokojny, jediny nedostatok bol zbytocne komplikovane nakresleny navod

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.10.2009)

nezabera vela miesta dokonale precvicenie celeho tela lahko presuvatelna pevna konstrukcia

nezrozumitelny navod



Recenzia Samodržiaca dverná hrazda inSPORTline D-Bar

Je to skor na hrubsie zarubne. Ak je zarubna dveri uzka, potom je hrazda sklonena mierne smerom k zemi (o cca 3 cm nizsie potom). Ale nevadi, kedze nohy drzim horizontalne pri zhyboch.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.09.2018)

jednoduchost poskladania pevnost, stabilita dobre uchopy na rozne rozmeri dvery



Recenzia Posilňovacia hrazda inSPORTline Power Tower

Za tú cenu je to super, veža nezaberá veľa miesta a je celkom robustná. Trocha sa ale "hýbe" a odporúčam koncentrované cvičenie s plynulým pohybom, nie som si istý, či by dlhodobo vydržala nejaké prudké výšvihy a podobne. Tiež sa skôr hodí pre menších - priemerných cvičencov, ak máte 185 a viac, porozmýšľal by som nad niečím väčším. Ja mám 190 a dá sa, ale vedel by som si predstaviť aj štedrejšie rozmery. Ak máte "bežných" 175-180 a 80 kíl tak bez obáv kúpte.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2014)

lacné, ľahká montáž - zvládne aj jeden človek bez problémov, prehľadný a jasný návod, kompaktné rozmery, sklápacie bradlá, robustná konštrukcia až na jeden detail dole.

konštrukcia sa mi zdá trocha nedotiahnutá, hlavne ten spoj dvoch častí hlavného nosného profilu na najviac namáhanom mieste. Mám 100 kíl tak uvidím, či to vydrží, profil je celkom hrubý, tak je to hádam dosť predimenzované a nezačne to po pár mesiacoch praskať. Tiež bradlá sú trocha úzke. Ja mám takmer 190 cm a je to tak na hranu pohodlného používania.



Recenzia Hrazda do dverí inSPORTline

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

Super cena a kvalita



Recenzia Posilňovacia hrazda inSPORTline Power Tower

Za tú cenu odporúčam určite. základ domácej telocvične spolu so stacionárnym bikom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.12.2015)

vždy som niečo také chcel.Mám 193 cm a váhu okolo 85kg. Ako základ na cvičenie s vlastnou váhou určite odporúčam. Lakťové opierky na cvičenie brucha možno budú úzke silnejším postavám, ale mne celkom vyhovuje proporcia celej hrazdy.

výrobcovi odprúčam lepšiu baliacu techniku výrobku. hrazda prišla na niektorých miestach obúchana až do kovu



Recenzia Hrazda do dverí inSPORTline

Hrazda bola kúpená ani nie tak s cieľom posilňovania ako skôr s cieľom zábavy pre deti, ktoré sa na ňu vešajú a tešia sa z toho, že aj v zimných mesiacoch majú na čom visieť. Cez leto totižto majú dlhú tyč na záhrade a v zime im chýba. Sú spokojné a oceňujeme jednoduchú manipuláciu s hrazdou, takže ju môžeme ľahko upevňovať do rôznych výšok podľa výšky detí.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.12.2015)

Jednoduchá manipulácia



Recenzia Hrazda na stenu MAGNUS POWER MP1030

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.02.2017)

Jednoduchá hrazda bez zbytočných úchytov, poskytuje dostatočný nástroj pre domáce cvičenie. Montáž je veľmi jednochá, všetok spojovací materiál je v balení. Škaredú nálepku na obrázku nemusíte lepiť, takže hrazda je k pekne čistá čierna bez zbytočností. Dostatočná vzdialenosť od steny pre cvičenie chrbtom k stene.

Nezdvíha sama. Pre lepší úchop na úzko je vhodné oblepiť nejakou vhodnou protišmykovou páskou.



Recenzia Hrazda na stenu inSPORTline LCR1102

Rozhodoval som medzi dvoma hrazdami a vybral som túto trošku drahšiu variantu pretože má vyššiu nosnosť a tým pádom mám istotu že mňa aj niekoho ťažšieho udrží. Tým že nemá len základnú dlhú tyč ale aj 2 menšie rúčky kolmo tak je možné skúsiť aj iný cvik.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.11.2013)

Ľahký a pevný materiál Nosnosť až 120 kg zaručuje dostatočnú rezervu proti poškodeniu



Recenzia Hrazda na stenu MAGNUS POWER MP1030

Jednoducha installacia, pevna konstrukcia, v baleni vsetko potrebne na installaciu. Pozor kde hrazdu umiestnite. Ak ju date nad dvere, tycka bude dost vysoko.Ja som ju chcel nad dvere ,tak som ju nasoboval "hore nohami". Ak chcete zvolit vysku instalacie, treba ju dat na volnu stenu- ramena, ktore drzia tycku su dost dlhe nato, aby ste mohli cvicit aj chrbtom k stene.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.10.2014)



Recenzia Hrazda do dverí inSPORTline

- jednoduchá a rýchla montáž - vynikajúca spoľahlivosť produktu - odporúčam ostatným

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2014)

- pri výbere som neváhal, rovnaký produkt som mal a bol som s ním veľmi spokojný, preto som sa rozhodol pre rovnaký typ tovaru



Recenzia Multifunkčná hrazda inSPORTline Power Tower PT80

Naozaj kvalitná, pekná a multifunkčná veža. Stabilná, netreba ju nijak uchytávať k podlahe. Je ľahká, prenášam si ju z jednej strany centra na druhú podľa potreby, sám a bez problémov. Bežne sa u nás na ňu vešajú ľudia o hmotnosti 80-100kg

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.03.2017)

Pevnosť Multifunkčnosť Design Ľahká Stabilná Jednoduchá montáž Dobrý návod



Recenzia Bradlá a hrazda 2v1 Benchmark D8

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.09.2018)

Pozitívne je, že sa dá precvičiť viac svalových skupín od pása vyššie. Účel plní dobre. Dve farby - ja som si vybral bielu. Jednoduché prehodenie konštrukcie do inej polohy a tým väčší počet cvikov. Zacvičíte si už, keď budete meniť pozíciu konštrukcie z jednej na druhú ;-) konštrukcia je pomerne ťažká, ale dostatočne robustná. Nasadenie plastových úchopov /rúčiek/ je príliš natesno. Dá zabrať a jeden tréning máte už pri samotnej montáži za sebou.

Návod po poľsky - obrázky sa dajú pochopiť, ale ak je v návode nejaké dôležité upozornenie, tak to môže veci komplikovať. Niektoré skrutky a podložky nie sú v návode, ale v balení sú. Je tu potrebná určitá zručnosť - nedoťahovať jednotlivé skrutky na doraz, nechať im voľnosť - poskladať celú konštrukciu a na záver úplne dotiahnuť /platí pre podobné produkty všeobecne/. Nemá žiadne kotviace prvky do steny - ani nie sú odporúčané.



Recenzia Multifunkčná hrazda inSPORTline Power Tower PT80

Na cvicenie s vlastnou vahou,uplne postacuje. Je robustnej konstrukcie,tak nemam obavy o zivotnost. Myslim,ze za 89 eur tazko najst lepsi produkt. Povodne som ju kupil do bytu,ale po zlozeni clovek zisti v akych kralikarnach to zijeme,preto isla do pivnice. Treba si to lepsie premysliet,ci skutocne nebude v byte zavadzat. Inak som maximalne spokojny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.12.2015)

kvalitna multifunkcna veza

nic



Zdieľajte článok


Odporúčame hrazdy a bradlá






Novinky

Hrazda na rebriny

Závesná hrazda na rebriny patrí medzi najobľúbenejšie pomôcky na domáce cvičenie.

Hrazda na strop

Jednou z variant hrázd je stropná hrazda. Ako ju pripevniť a ako na nej účinne posilňovať?

všetky novinky